Το 1ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας «ολοκληρώθηκε».

Αρθρο:Θανασης Μουρικης
Στη ζωή τα μεγάλα βήματα απαιτούν πολύ περπάτημα και συνεργασία.
Το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι μια συλλογική «διαδρομή» που βαδίζει πάνω σε αυτά τα ουσιαστικά βήματα με μοτοσυκλετιστικό και προπάντων κοινωνικό χαρακτήρα.
Το 1ο Αντάμωμα ξεκίνησε στις 23 Ιουνίου 2017 και ολοκληρώθηκε στις 28 Μαρτίου με την παράδοση του ειδικού «ποδηλάτου» στον αθλητή ειδικών ικανοτήτων Γιώργο Σφαλτό.
Οι εννέα λέσχες μοτοσυκλέτας που συνεργάστηκαν και δημιούργησαν την εκδήλωση είναι οι ακόλουθες: ΛΕΜΟΤ, ΑΧΛΕΜΟ, BMW HELLAS CLUB, ΛΕΜΣ, VARADERO HELLAS CLUB, TDM HELLAW CLUB, DESMO OWNERS DUCATI CLUB HELLAS, ΛΕΣΧΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, AFRICA TWIN CLUB.
26219484_10215626927254353_1367012213300403286_n
Ακολουθεί το ευχαριστήριο του Συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ανηλίκων από την πρόεδρο του συλλόγου Βάγγαλη Παρασκευή.
» Όταν ο μοτοσυκλετισμός γίνεται αρωγή και εφόδιο….
Δεν ξέρω αν νοιώσατε την δύναμη ψυχής του Γιώργου… Δεν ξέρω αν καταλάβατε την ψυχολογική φόρτιση της δικής μου ψυχής. Σαφώς κανένας δεν μπορεί να μπει στην δική μου ψυχολογία σε ότι αφορά το κάθε τι που κάνουμε στον σύλλογο και όλη την ευθύνη που φέρω…από το πιο απλό που γίνεται εκεί μέσα μέχρι το πιο δύσκολο. Το πόσο υπεύθυνη νοιώθω για όλα… Αυτό που θέλω, είναι να εκφράσω την απεριόριστη εκτίμηση που αισθάνομαι για όλους εσάς που προσφέρατε το ειδικό ποδήλατο στον Γιώργο… Φανταστείτε αυτό το παιδι με το υπέροχο χαμόγελο να φέρει μετάλλιο στην χώρα μας και να έχετε βοηθήσει κι εσείς σε αυτό… Υπάρχει άραγε μεγαλύτερη ικανοποίηση για την ψυχή του ανθρώπου από το να προσφέρει απλοχερα την αγάπη του; Εύχομαι, το κάθε Αντάμωμα να προσφέρει πάντα την αρωγή του σε κοινοφελείς σκοπούς…να χαρίζει πάντα τέτοια υπέροχα χαμόγελα…
Σας ευχαριστούμε για την ανοχή, την υπομονή και την εμπιστοσύνη.»