2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας

Τελικά το Αντάμωμα γίνεται θεσμός και βαδίζει στο δρόμο του υγιούς μοτοσυκλετισμού και της συλλογικότητας που χαρακτηρίζει την μοτοσυκλετιστική μας κουλτούρα.
Αφού η πρώτη συνάντηση-εκδήλωση ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2017 στα Καλάβρυτα σειρά έχει η στερεά Ελλάδα με έδρα το Καρπενήσι.
Στις 15-17 Ιουνίου 2018 όλοι μαζί θα Ανταμώσουμε με σκοπό γνωρίσουμε την ευρύτερη περιοχή, να γνωριστούμε καλύτερα, να διασκεδάσουμε, να βολτάρουμε, να ενημερωθούμε και να δούμε ξανά φίλους από όλη την Ελλάδα.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν συναυλίες το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου, εκδρομικές δράσεις, σεμινάρια και μοτοσυκλετιστικά παιχνίδια.

Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού με σεβασμό στην κοινωνία μας, τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή, το περιβάλλον, και την ασφάλεια όλων.

Στο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας μπορούν όλοι να συμμετέχουν, ατομικά και οργανωμένα, σαν ομάδα ή λέσχη. Για κρατήσεις δωματίων ή camping μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις διοργανώτριες λέσχες.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου.
Το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας διοργανώνεται με την συνεργασία και την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.