3ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας!!!

Με την έλευση του νέου έτους 24 μοτοσυκλετιστικές λέσχες ανακοινώνουν το τρίτο ετήσιο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας
που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 2019 Ιουλίου στην Ελάτη Τρικάλων.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές (και όχι μόνο).
Ακολουθάει η σχετική πρώτη ανακοίνωση μέσα από την εκδήλωση στο FB.
«Σκοπός μας και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές όλοι μαζί να διασκεδάσουμε, να βολτάρουμε, να ενημερωθούμε, να δούμε ξανά φίλους και γνωστούς από όλη την Ελλάδα και να γυρίσουμε σπίτια μας ασφαλείς.
Η τριήμερη εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι ανοιχτή σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου. Οι ενδιαφερόμενοι μοτοσυκλετιστές μπορούν να συμμετέχουν είτε ατομικά είτε οργανωμένα σαν ομάδα ή λέσχη. Πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Πύλης και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Σκοπός μας είναι να προβάλουμε την πολιτιστική, κοινωνική, αθλητική και ταξιδιωτική εικόνα του μοτοσυκλετισμού, σεβόμενοι τον αναβάτη, τον περίγυρο μας και την ασφάλεια όλων.
Υπάρχει μια μικρή εισφορά του ποσού των 5 ευρώ για κάθε κράτηση δωματίου (ανεξάρτητα διανυκτερεύσεων) και για κάθε θέση camping. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανισμών μαζί με τα όποια οικονομικά οφέλη προκύψουν από την οργάνωση της εκδήλωσης.
Κατάλογος ξενοδοχείων και τηλέφωνα υπεύθυνων κρατήσεων των διοργανωτριών λεσχών θα ανακοινωθούν ώστε να μπορείτε να επικοινωνήσετε για να κανονίσετε την διαμονή σας
«.
49543334_1220865998065628_6463636780720586752_n