ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ – ΜΠΛΕ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ!!!

Ένας ακόμα συναρπαστικός αγώνας στις 20 και 21 Απριλιου, o 4ος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στον πανέμορφο Πρίνο των Τρικάλων, με ανοιξιάτικο καιρό, εντυπωσιακές εμφανίσεις, πολλές ΜΠΛΕ συμμετοχές και πολλές νίκες για την ομάδα μας!

Trikala  MXGR 2019
Trikala MXGR 2019

Trikala  MXGR 2019
Trikala MXGR 2019

MX1: Καθαρή επικράτηση του νικητή Γιάννη Τουρατζίδη στη μεγάλη κατηγορία και στα δύο σκέλη, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση πάντα αποδίδουν!
Στην ίδια κατηγορία (ΜΧ1) και στην 4η θέση της κατάταξης ο Δημήτρης Κοντολέτας, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Trikala  MXGR 2019
Trikala MXGR 2019

ΜΧ2 – ΜΧ2Τ : Απολαυστικό θέαμα με κορυφαίου επιπέδου απόδοση και από τους νεαρούς αθλητές μας. Ο Ανδρέας Ανδρέου μας συνεπήρε με την οδήγησή του, όμως μια πολύ άσχημη πτώση τον απομάκρυνε προσωρινά από το βάθρο!
Ο Δημήτρης Σάγμαλης (ΜΧ2Τ) που συναγωνίζεται στα ίσα τους αναβάτες της ΜΧ2, κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία του, ενώ ταυτόχρονα ανεβαίνει στο 2ο σκαλί της ΜΧ2 κάνοντας έναν συναρπαστικό αγώνα.

Trikala  MXGR 2019
Trikala MXGR 2019

Στην ΜΧ2 απολαύσαμε επίσης τον Δημήτρη Μπαξεβάνη να οδηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να καταφέρνει το καλύτερο έως τώρα αποτέλεσμά του τερματίζοντας στην 4η θέση και τον Δημήτρη Τουρατζίδη να φτάνει στην 7η θέση της κατάταξης παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το Σαββατοκύριακο.
MX85: Ο Νικόλας Κανελλόπουλος, οδήγησε ως έμπειρος αναβάτης και ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου.
ΜΧ65: Με δύο καρό σημαίες σε κάθε αγώνα μας έχει συνηθίσει ο Σωτήρης Φωτάκης και τα κατάφερε ακόμα μια φορά!
Μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή του τοπικού συνεργάτη μας ΝΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ με την μπλε ομάδα του! 3 συμμετοχές με ΥΖ85 και μία με ΥΖ65 όλες με τα χαρακτηριστικά χρώματα της ομάδας.
Εξαιρετική η παρουσία του συνεργάτη μας από τη Βουλγαρία MARTIN DODOROV, ο οποίος κέρδισε και τα δύο σκέλη της κατηγορίας OPEN, συνδυάζοντας την ιδιότητά του ως συνεργάτη με την ιδιότητα ενός δυναμικού αναβάτη και εκπαιδευτή. Μαζί του ο μικρός DAVI TSANKOV, με ΥΖ65 κερδίζει την 3η θέση στην μικρή κατηγορία.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 11 & 12 Μαΐου στον Πύργο!
Trikala  MXGR 2019
Trikala MXGR 2019