ΜΠΛΕ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ !!!

Το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου 2019 η ομάδα Yamaha κέρδισε 4 καρό σημαίες, πολλά βάθρα και συγχρόνως μεγάλες συγκινήσεις!!! 

Imola MXGP
Imola MXGP

Η «μπλε» πίστα του Άργους (ARGOS MOTOCROSS PARK) μας έδωσε τη δυνατότητα να απολαύσουμε την καθηλωτική οδήγηση των αναβατών μας από τα περισσότερα σημεία της.
Η αδρεναλίνη μας στα ύψη, ο αγώνας απαιτητικός, γεμάτος θετική ενέργεια και ανταγωνισμό. Όλοι οδήγησαν με σύστημα και αγωνιστικό ήθος, όπως αυτό άλλωστε αρμόζει και στην ομάδα μας και τα αποτελέσματα ήταν θριαμβευτικά!
Τα αποτελέσματα του αγώνα που δικαιώνουν αναβάτες, ομάδες και οπωσδήποτε την αγωνιστική παρουσία της Yamaha είναι τα ακόλουθα:
1ος MX1: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ – Συνεχίζει μεθοδικά να «οδηγεί» το πρωτάθλημα με σωστή διαχείριση των δυνατοτήτων του αλλά και του τραυματισμού του!
1ος ΜΧ2: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ – 1η χρονιά στην κατηγορία, 1η νίκη στην δεύτερη μόλις συμμετοχή!
1ος ΜΧ2Τ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΓΜΑΛΗΣ – Εντυπωσιάζει και βρίσκεται πολύ ψηλά και στην ΜΧ2!
2ος ΜΧ85: ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – Έμπειρη οδήγηση από ένα ώριμο παιδί!
1ος ΜΧ65: ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ – Με άνεση στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!
Argos MXGR 2019
Argos MXGR 2019

Ο Δημήτρης Κοντολέτας (ΜΧ1) αλλά και ο μικρός μας Σακελλαρίου (ΜΧ85) μας τίμησαν με την παρουσία τους, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν σε θέση να οδηγήσουν μετά τον τραυματισμό τους στον προηγούμενο αγώνα!
Argos MXGR 2019
Argos MXGR 2019

Καλή εμφάνιση για τον Δημήτρη Τουρατζίδη, ο οποίος είχε μια ατυχία στο 1ο σκέλος και Δημήτρη Μπαξεβάνη που τερμάτισαν στην 7η και 9η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία ΜΧ2

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!!
Μας κάνατε υπερήφανους για ακόμα μια φορά!!!!
To ραντεβού μας ανανεώνεται για 30-31 Μαρτίου στη Χαλκίδα.

Imola MXGP
Imola MXGP

Imola MXGP
Imola MXGP

IMG_4131