Οι χορηγίες της LIQUI MOLY κάνουν θραύση!!!

Η παρασκευάστρια εταιρεία λαδιών συμμετέχει στο τουρνουά «Four Hills» και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ

Δεκέμβριος 2018 – Στις χορηγίες, η LIQUI MOLY δεν αποτελεί σημείο αναφοράς μόνο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όσο οι κινητήρες απολαμβάνουν την ξεκούραση που χρειάζονται, η γερμανική εταιρεία που εξειδικεύεται στα λάδια και τα πρόσθετα συμμετέχει σε άλλα αθλήματα. Πάνω στην αλλαγή του χρόνου, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται το τουρνουά των τεσσάρων λόφων, «Four Hills». «Μια απολύτως κορυφαία διοργάνωση που θα φέρει την επωνυμία μας πιο κοντά σε πολλά εκατομμύρια θεατές», δηλώνει ο Ernst Prost, διευθύνων σύμβουλος της LIQUI MOLY.

Μετά από περίπου μια δεκαετία, η LIQUI MOLY επιστρέφει στην ξακουστή σκηνή του ελεύθερου άλματος με σκι ως επίσημος βασικός χορηγός. «Η αθλητική διοργάνωση εγγυάται υψηλής ποιότητας αγώνες και κυρίαρχη παρουσία στα μέσα», σημειώνει ο Peter Baumann. Είναι υπεύθυνος μάρκετινγκ στη LIQUI MOLY. Θα είναι το πρώτο, αλλά ταυτόχρονα και κορυφαίο γεγονός του μεγάλου sponsoring της επιχείρησης από την Ουλμ αναφορικά με τα χειμερινά αθλήματα, που περιλαμβάνει επίσης το παγκόσμιο πρωτάθλημα βορινού σκι, το παγκόσμιο κύπελλο στο βόρειο σύνθετο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο αγωνιστικό έλκηθρο και σκέλετον, καθώς και το γιγαντιαίο σλάλομ στο σκι.
2018-12-20 (1)

Ενώ οι χειμερινοί αθλητικοί αγώνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, τον Ιανουάριο έρχεται το επόμενο σημαντικό γεγονός: το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο χάντμπολ ανδρών. Ομάδες από 24 χώρες επιλέγουν και στέλνουν στη Γερμανία και τη Δανία τους καλύτερους του κόσμου. «Η διεθνής προβολή ενός παγκόσμιου πρωταθλήματος και η διεθνής παρουσία στα σχετικά μέσα αποτελούν τα κίνητρα για τη συμμετοχή μας», τονίζει ο διευθυντής εξαγωγών της LIQUI MOLY Salvatore Coniglio.
2018-12-20

Ο κύκλος ολοκληρώνεται με τη μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση χειμερινών αγώνων, το παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου τον Μάιο. Μια σκοπίμως επιλεγμένη ποικιλία αθλημάτων, όπως το short track, που στη Γερμανία θεωρούνται εξωτικά, αλλά στην Ασία και τη Βόρεια Αμερική είναι πολύ πιο δημοφιλή. «Με τον τρόπο αυτόν διασφαλίζουμε ότι η μηχανή χορηγιών μας λειτουργεί διαρκώς στο φουλ και ότι η επωνυμία μας παραμένει ορατή όλο τον χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο, ακόμη και όταν ο προφανής χώρος για έναν παρασκευαστή λαδιών, δηλαδή ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, κάνει διάλειμμα», λέει ο διευθύνων σύμβουλος της LIQUI MOLY Günter Hiermaier.
2018-12-20 (2)

Οι εμπορικοί συνεργάτες της LIQUI MOLY έχουν αμέσως διπλό όφελος: η διαρκής διεθνής παρουσία της μάρκας όλο τον χρόνο αυξάνει τη ζήτηση. Και υπάρχουν προσκλήσεις στις αθλητικές διοργανώσεις. Ο Ernst Prost δηλώνει: «ο χειμερινός αθλητισμός και άλλες σημαντικές μεγάλες διοργανώσεις εκτός των αγώνων ταχύτητας έχουν γίνει εντωμεταξύ σημαντικό μέρος του μάρκετινγκ της εταιρείας μας».

Και την άνοιξη, οι κινητήρες θα πάρουν ξανά μπρος.

Σχετικά με τη LIQUI MOLY

Η LIQUI MOLY προσφέρει με σχεδόν 4000 προϊόντα τη μεγαλύτερη γκάμα χημικών προϊόντων για μηχανοκίνητα οχήματα στον κόσμο: λάδια και πρόσθετα κινητήρα, γράσα και πάστες, σπρέι και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου, κόλλες και στεγανοποιητικά. Η LIQUI MOLY ιδρύθηκε το 1957 και τα προϊόντα της σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία. Εκεί αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της αγοράς στα πρόσθετα και βραβεύεται συνεχώς ως η καλύτερη μάρκα λαδιών. Η επιχείρηση διακινεί τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες και το 2017 κατάφερε να σημειώσει έναν κύκλο εργασιών ύψους 532 εκατομμυρίων ευρώ.