RIDE BY WIRE (1st caferacers.gr road trip)

Οι τροχοί είναι για να γυρίζουν και οι μοτοσυκλέτες, άσχέτως πόσα χρόνια κουβαλάνε στις πλάτες τους, για να ταξιδεύουν… Ετοιμάστε μπαγκάζια, γυαλίστε μοτόρια, φορέστε τα κράνη σας και πάμε ταξιδάκι!
Η παρέα που βρίσκεται πίσω από το caferacers.gr, είμαστε πρώτα απ’όλα φίλοι, μοτοσυκλετιστές,
που κάνουμε τα γούστα μας. Μας αρέσει να ταξιδεύουμε όποτε βρίσκουμε χρόνο και τουλάχιστον κάθε
καλοκαίρι, παίρνουμε τα κλασσικα/custom/ότι έχει ο καθένας μας και κάνουμε ένα δυνατό τριήμερο ride εδώ και 4 χρόνια.
Φέτος, για άλλη μια χρονιά έπεσαν στο τραπέζι οι προτάσεις και αποφασίσαμε να μην είμαστε μονόχνωτοι και μοναχοφάηδες, αλλά να έρθει όποιος άλλος θέλει παρέα! και κάπως έτσι, το 1ο ταξιδιωτικό του site, παίρνει σάρκα και οστά!
Αυτό απαίτησε από μέρους μας λίγη περισσότερη οργάνωση και ψάξιμο, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να πηγαίνεις κάπου με 2-3 κολλητούς από το να έρχονται μαζί και άλλοι!

Έτσι λοιπόν το πράγμα έχει ως εξής:

Το ταξίδι θα γίνει το τελευταίο όλοκληρο Π-Σ-Κ του Ιουνίου, δηλαδή 22-23-24.
Όποιος θέλει πάει Παρασκευή, όποιος θέλει Σάββατο, ανάλογα τις προσωπικές του υποχρεώσεις. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να είμαστε όλοι εκεί Σάββατο απόγευμα, καθώς για λόγους σύσφιξης σχέσεων, to know us better δηλαδή, έχει κανονιστεί ένα γεύμα σε συννενόηση με το κάμπινγκ και μετά θα πιούμε τις μπύρες μας κλπ.

H βόλτα απευθύνεται στους αναβάτες των cafe racer με την ευρεία έννοια, κλασσικών, ιστορικών, ρετρό και νεορετρό μοτοσυκλετών, Ευρωπαικών και γιαπωνέζικων!
Γενικά πάμε να περάσουμε καλά, ένα όμορφο τριήμερο στις ομορφιές της Εύβοιας, οδηγώντας της αγαπημένες μας δίτροχες κούκλες!

Το κάμπινγκ είναι το Oasis village στην Αγία Άννα Ευβοίας. Η διαδρομή ως εκεί, είναι από τις αγαπημένες μοτοσυκλετιστικές, ειδικά το κομμάτι από Αρτάκη ώς Αγία Άννα. Πράσινο, ορεινό στροφιλίκι και όμορφα τοπία το τρίπτυχο της μοτοσυκλετιστικής ευεξίας! Το καμπινγκ είναι μικρό, παραθαλάσσιο, ο ιδιοκτήτης μηχανόβιος και γενικά ιδανικό για τη φάση. Ο ιδιοκτήτης θα χαρεί να μας εξυπηρετήσει και μεις να σεβαστούμε ασφαλώς τους κανόνες του χώρου.
Τη Κυριακή το πρωί, όσοι θέλουν, μπορούν να κάνουν μια βόλτα, που θα αποφασιστεί αργότερα, για να γνωρίσουν λίγο περισσότερο τη Β. Εύβοια.
Το πακέτο μας διαμονής έχει ως εξής: Για όσους επιθυμούν δωμάτιο, 30 ευρώ ανα διανυκτέρευση (δίκλινο) + 5 ευρώ το Σαββατιάτικο γεύμα.
Σκηνή 3 ευρώ ανά άτομο την ημέρα και 5 ευρώ το Σαββατιάτικο γεύμα.
Το κόστος γεύματος είναι ανά άτομο.
Τελική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η 5η Ιουνίου, που έχει καθοριστεί από το κάμπινγκ ώστε να προετοιμάσει εγκαίρως τους χώρους μας και τα γεύματα.

Δηλώσεις συμμετοχής: Aρχικά δηλώστε τη συμμετοχή σας στη σελίδα της εκδήλωσης. Για επιβεβαιωμένες συμμετοχές όμως, πρέπει να μας στείλετε μεηλ (caferacers@caferacers.gr), ή στο inbox του fb μας, ονοματεπώνυμο και φωτογραφία ή αντίγραφο της κατάθεσης του 50% του κόστους συμμετοχής σας (συμπεριλαμβανομένου του γεύματος) ως τις 5 Ιουνίου. Η προκαταβολή είναι προαπαιτούμενο του καμπινγκ.
Μπορείτε να καταθέσετε στο λογ/σμο Εθνικής, με ΙΒΑΝ Gr2201101910000019175350230
(Σαλίβερος Ιωάννης), με την ένδειξη Ride by wire.