Συνεργασία της LIQUI MOLY με την Betamotor

Η εταιρεία παρασκευής λαδιών και ο κατασκευαστής μοτοσικλετών παρατείνουν τη συνεργασία τους
Μάρτιος 2019 – Η γερμανική εταιρεία LIQUI MOLY που εξειδικεύεται στα λάδια συνεχίζει τη συνεργασία της με την Ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία μοτοσικλετών Betamotor.
Από το 2014, όλες οι μηχανές που βγαίνουν από την παραγωγή του εργοστασίου Beta λειτουργούν με λάδια LIQUI MOLY στον κινητήρα τους. Πρόσφατα, οι δύο επιχειρήσεις αποφάσισαν να παρατείνουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον έως το 2021. «Με τον τρόπο αυτό, συνεχίζουμε την ιστορία επιτυχίας μας στον κλάδο της μοτοσικλέτας», δήλωσε ο Carlos Travé, ο οποίος είναι υπεύθυνος στη LIQUI MOLY για τα δίτροχα.
2019-03-27
Η Betamotor ανήκει στους παλαιότερους κατασκευαστές μοτοσικλετών που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στον κλάδο και παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς για τις μηχανές Trial και Enduro. Έτσι, τα δύο τελευταία χρόνια, ο Steve Holcombe κατέκτησε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή με μία Beta. Εκτός από το πρώτο γέμισμα των μοτοσικλετών Beta στην παραγωγή, η LIQUI MOLY υποστηρίζει επίσης την ομάδα του εργοστασίου της Beta.

Η LIQUI MOLY διαθέτει μια ολόκληρη σειρά λαδιών για μοτοσικλέτες: για δίχρονες και τετράχρονες μοτοσικλέτες, για μηχανάκια και αγωνιστικές μηχανές, για μοτοσικλέτες εντός και εκτός δρόμου. Ο δωρεάν οδηγός λαδιού στο www.liqui-moly.com υποδεικνύει με μερικά κλικ το σωστό λάδι για κάθε μοτοσικλέτα. Εκτός από τα λάδια, η LIQUI MOLY προσφέρει επίσης πρόσθετα, προϊόντα φροντίδας, προϊόντα σέρβις και πολλά άλλα εξειδικευμένα προϊόντα για μοτοσικλέτες. «Αυτή η ευρεία γκάμα με σχεδόν εκατό χημικά προϊόντα για δίτροχα μας κάνει ξεχωριστούς», εξηγεί ο Carlos Travé.

«Όλα τα λάδια μας παρασκευάζονται στη Γερμανία», συνεχίζει ο Carlos Travé. «Σε αυτήν την ποιότητα δεν βασίζεται μόνο η Betamotor, αλλά και οι οδηγοί στα παγκόσμια πρωταθλήματα μοτοσικλέτας Moto2 και Moto3. Όλοι τους χρησιμοποιούν προϊόντα LIQUI MOLY».
1200px-Liqui-moly.svg