Το δεύτερο Women’s Ride στα ΤΡΙΚΑΛΑ «15-18 Ιουνίου 2019»

Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου “Women’s Ride”, που πραγματοποιήθηκε στο Πήλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, ήρθε πλέον ο καιρός να οργανώσουμε το επόμενο!
image008
Το “2nd Women’s Ride” θα πραγματοποιηθεί και πάλι σε συνεργασία με την ομάδα “Ride me Up”, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, θα είναι τετραήμερο (15-18 Ιουνίου 2019) και θα συμπεριλαμβάνει, εκτός του ταξιδιωτικού, σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς στους τομείς τους, όπως είναι η ασφαλής οδήγηση σε group, ο κατάλληλος εξοπλισμός και το σωστό φόρτωμα πριν το ταξίδι, η συντήρηση της μοτοσυκλέτας, η αντιμετώπιση συμβάντων τεχνικής φύσης η παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, άφθονη διασκέδαση και κληρώσεις για απίθανα δώρα!
Επίσης φέτος θα υπάρξει για τις συμμετέχουσες εκπαίδευση οδήγησης εκτός δρόμου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με off-road μοντέλα της Honda.
image006
Το “Women’s Ride” προσπαθεί να δημιουργήσει έναν νέο θεσμό, και να συμπληρώσει το μεγάλο κενό που υπάρχει στον Ελληνικό μοτοσυκλετιστικό κόσμο με τη μικρή συμμετοχή γυναικών σε ταξιδιωτικά.
image010
Η ομάδα της ANDELI, καταλύοντας τα στεγανά και τα στερεότυπα, προσπαθεί να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη για τους δύο τροχούς δεν έχει φύλο.
Αποκλειστικός χορηγός μοτοσυκλετών για την Off-Road εκπαίδευση, αλλά και για Test Rides είναι η αντιπροσωπεία «Honda Σαρακάκης», η οποία είναι ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του “Women’s Ride”