Το πρόβλημα που υπέστει ο Ανδρέας Ψυχογυίος στον αγώνα της κατηγορίας Junior για το Manx Grand Prix 2018

Το βίντεο ξεκινάει από το τελευταίο split (Cronk-ny-Mona) 3 χιλιόμετρα πριν το grandstand (Αφετηρία-Τερματισμός) στον δεύτερο γύρο του αγώνα Junior που συμμετείχε ο Ανδρέας Ψυχογυιός.. τότε οι μηχανικοί ενημερώνονται από τον δείκτη του προσωπικού τους ρολογιού,και όταν ο δείκτης τοποθετηθεί στο παρα πέντε είναι έτοιμοι για την προσέλευση του αναβάτη τους για ανεφοδιασμό.

Στο πλάνο (1:19) αυτό θα δείτε την ατυχία που είχε ο Ανδρέας στον αγώνα την ώρα του ανεφοδιασμού ..
Καταλάθος η μηχανικοί του προηγουμένου αγώνα πήραν την βενζίνα από τα δοχεία καυσίμου με συνέπεια να καθυστερήσει και να χάσει όσες θέσεις είχε κατακτήσει μέχρι εκείνη την στιγμή από την ώρα της εκκίνησης.
39216155_10155539984221437_9158911544178769920_n

Την κρίσιμη ώρα και εκεί που όλα είχαν τελειώσει και η αγωνία και το άγχος ήταν σε υψηλά επίπεδα βρέθηκε λύση από την διπλανή ομάδα προσφέροντας την δική τους αντλία να ανεφοδιασουμε και να τελειώσουμε τον αγώνα μας .

Μπορεί να χάσαμε όλες της θέσεις που είχαμε κερδίσει μέχρι εκείνη την στιγμή και τερματίσαμε στην τελευταία δεκάδα όμως ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ και εισπράξαμε για ακόμα μια χρόνια ΣΕΒΑΣΜΟ, ΓΝΩΣΗ, ΗΘΟΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ και μάθαμε για άλλη μια φορά και σας το μεταφέρουμε τι είναι αυτός ο θεσμός αγώνων που από το 1905 έως και σήμερα είναι στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένας δυνατός αγώνας που για να επιτευχθεί ο στόχος του τερματισμού χρειάζεται αρκετή αδρεναλίνη !