Γιατί το Moto in Action δεν παρουσιάζει μοτοσυκλέτες ΚΤΜ.

Άρθρο: Θανάσης Μουρίκης

Αδιαμφισβήτητα η Αυστριακή KTM τις τελευταίες δεκαετίες έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά. Αν και η οικονομική κρίση των πολλών τελευταίων ετών έχει αλλάξει το εμπορικό προσδόκιμο των αντιπροσωπειών στην Ελλάδα η KTM καταφέρνει και διατηρεί ένα σκληροπυρηνικό κοινό άμεσα συνδεδεμένο με την φιλοσοφία του εργοστασίου.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού τα Αυστριακά μοντέλα κρατάνε αναλλοίωτο το πακέτο της ποιότητας κατασκευής, των επιδόσεων, της τεχνολογίας και της ευχρηστίας ακόμα και στο μέσο αναβάτη δίνοντας τα μέγιστα.
Αφορμή αυτού του προλόγου είναι η ξεκάθαρη εικόνα που εισπράττουμε και φυσικά δεν έχουμε κανένα λόγο να κρύψουμε ή να αμφισβητήσουμε την αξία της εταιρίας σαν μέσο ειδικού περιεχόμενου.
Πέρα όμως από την προσωπική μας άποψη είναι ηλίου φαεινότερον ότι στην εκπομπή δεν έχουμε παρουσιάσει ΠΟΤΕ ούτε ένα μοντέλο της εταιρίας και όπως ήταν φυσικό εδώ και αρκετό καιρό δεχόμαστε μηνύματα σε Youtube, Facebook και στο site της εκπομπής από εσάς με το απολυτά λογικό ερώτημα….
-Γιατί δεν παρουσιάζετε μοντέλα της KTM;;;
Η απάντηση είναι απλή, δεν μας δίνει μοτοσυκλέτες η Ελληνική αντιπροσωπεία γιατί αγνοεί την δημοσιογραφική μας παρουσία και έργο στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Εδώ θα συμπληρώσω ότι η κάθε αντιπροσωπεία έχει το δικαίωμα να επιλέγει σε ποιους και πότε θα δώσει τα μοντέλα της για παρουσίαση.
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι από πλευράς μας έχουμε προσπαθήσει αρκετές φορές να προσεγγίσουμε την αντιπροσωπεία.
Παράλληλα, δεν δεχόμαστε καμία ενημέρωση σε μορφή δελτίων τύπου ή προσκλήσεις σε εκδηλώσεις και ενημερώσεις.
Παρόλα αυτά υπάρχουν στο αρχείο των εκπομπών μας τα ρεπορτάζ από εκθέσεις μοτοσυκλέτας που είχαμε την δυνατότητα να προβάλουμε τα νέα μοντέλα την εταιρίας και το κάναμε.
Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε την συμπάθεια μας στην Αυστριακή εταιρία και να ξεκαθαρίσουμε ότι μέσα από αυτήν τη δημοσίευση δεν ασκούμε πιέσεις ούτε ζητάμε κάτι έμμεσα, δίνουμε μια δημόσια και τεκμηριωμένη απάντηση σε όλους εσάς που μας ρωτάτε «γιατί δεν παρουσιάζετε μοντέλα της KTM».
Σε κάθε δημόσιο ερώτημα από εδώ και πέρα θα σας απαντάμε με το link αυτού του άρθρου.
Σας παραθέτουμε την επικοινωνία που είχαμε με την Ελληνική αντιπροσωπεία μέσω e-mail και κλείνοντας δηλώνουμε την αδελφική μας σχέση με την επίσημη λέσχη KTM HELLAS CLUB που στηρίζει εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια τη φιλοσοφία και το brand της Αυστριακής εταιρίας μέσα από γνήσια μοτοσυκλετιστική δράση και έργο, όπως επίσης απόλυτα φιλική είναι η σχέση μας και με την ομάδα KTM 1290 Super Adventure Owners.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019
Moto in Action
-Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας θα θέλαμε να μας στείλετε μια απάντηση στο ερώτημα μας, γιατί η Ελληνική αντιπροσωπεία της KTM δεν δίνει μοτοσυκλέτες για δοκιμή στην εκπομπή Moto in Action;
Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που δεν λαμβάνουμε καμία ενημέρωση από την αντιπροσωπεία και παράλληλα δεν έχουμε μπορέσει να έρθουμε σε μια κατ ιδίαν συνάντηση.
Οπωσδήποτε η επιλογή των συνεργασιών και των τρόπων προβολής των προϊόντων σας είναι δική σας επιλογή και γι αυτό μέσα από αυτή την επικοινωνία δεν ασκούμε καμία πίεση.
Θα θέλαμε όμως γραπτώς να μας στείλετε μια ολοκληρωμένη απάντηση ώστε να γνωρίζουμε καταρχάς εμείς και κατά δεύτερον οι τηλεθεατές μας και οι φίλοι της εκπομπής γιατί δεν προβάλουμε μοτοσυκλέτες της KTM.

Τετάρτη 10:50 16 Ιανουαρίου 2019
KTM (Διευθυντής Marketing)
-Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά να έχουμε,
Ο δίαυλος επικοινωνίας που έχει ανοιχτεί με πρωτοβουλία του κύριου Μουρίκη δεν με εξουσιοδοτεί αυτομάτως να απαντήσω για λογαριασμό της εταιρίας για ένα ζήτημα που προϋπάρχει προτού έρθω στην KTM SOUTHEAST EUROPE.
θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αρμοδιότερους και παλαιότερους από εμένα στη διοίκηση για να σας απαντήσουν.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Τετάρτη 11:18 16 Ιανουαρίου 2019
Moto in Action
-Παρακαλούμε πολύ προωθήστε το mail μας στους αρμόδιους ώστε να έχουμε εγγράφως μια επίσημη απάντηση αλλά και την θέση της Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019.
-KTM
—————————–