Ολοκληρώθηκε το πρώτο Boxer Classics

Άρθρο: Θανάσης Μουρίκης
Με συννεφιασμένο ουρανό και παρά της προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας για βροχές και καταιγίδες 60 μοτοσυκλέτες συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο Ζάππειο.
Όπως είχαν ανακοινώσει οι διοργανώτριες λέσχες (Ελληνικό μουσείο μοτοσυκλέτας και Ελληνική λέσχη μοτοσυκλετιστών BMW) στις 11:00 ξεκίνησε το γκρουπ με τις κλασσικές μοτοσυκλέτες και ένα τέταρτο αργότερα οι σύγχρονες.
IMG_0332 - Αντιγραφή
Η διαδρομή ήταν προ τον παραλιακό Σχίνο Κορινθίας αν και οι διοργανωτές-πλοηγοί αποφάσισαν να παρακάμψουν ένα μέρος από το αρχικό σχέδιο λόγο των απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών.
Οι μοτοσυκλέτες επανασυντάχθηκαν στην έξοδο της εθνικής οδού στο ύψος της Πάχης και όλοι μαζί ξεκίνησαν προς Μέγαρα και από εκεί για την παραλία Αλεποχωρίου μέσα από τα Γεράνεια όρη.
Στις 13:00 όλοι οι συμμετέχοντες πάρκαραν τις μοτοσυκλέτες τους στο παρκινκ του Cariocas Beach Bar στην παραλία του Σχίνου Κορινθίας (Αγ Σωτήρα).
IMG_0324 - Αντιγραφή
Το περιβάλλον στο μαγαζί ήταν απόλυτα φιλικό και εξυπηρετικό και μετά τους πρώτους καφέδες ακολούθησε παρουσίαση για τα 95 χρονιά του Boxer κινητήρα από το Βαυαρικό εργοστάσιο.
Τη παρουσίαση άνοιξε ο Παναγιώτης Μαριολόπουλος πρόεδρος του Ελληνικού μουσείου μοτοσυκλέτας μιλώντας για την ιστορία των boxer και αμέσως μετά μηχανικός της BMW Παναγιωτόπουλος Σάκης Στεριώτης ολοκλήρωσε την παρουσίαση με την σύγχρονη ιστορία και της τεχνολογικές καινοτομίες.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής λέσχης μοτοσυκλετιστών BMW Γιώργος Μπενάρδος έκλεισε την παρουσίαση ευχαριστώντας τους δυο μεγάλους χορηγούς BMW ΒΑΓΙΑΝΕΛΗΣ ΑΕ και BMW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.
Ακολούθησε λουκούλιο γεύμα με γουρουνοπούλα στο φούρνο και αμέσως μετά οι Blues Cargo με το Δημήτρη Ιωάννου ανέλαβαν να ψυχαγωγήσουν τους παρευρισκόμενους σε ρυθμούς Blues-Rock.
Δυστυχώς οι άστατες καιρικές συνθήκες δεν άφησαν τους περισσότερους να μείνουν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
IMG_0372
IMG_0373
Όσοι κάτσανε μέχρι το τέλος απόλαυσαν γνήσιο Blues και πολύ βροχή κατά την διάρκεια της επιστροφής .
Εμείς σαν Moto in Action θέλουμε να ευχαριστήσουμε την BMW ΒΑΓΙΑΝΕΛΕΗΣ ΑΕ που μας παραχώρησε την R-NINE T Scrambler 1200 και συμμετείχαμε ενεργά στο 1ο Boxer Classics.
IMG_0311 - Αντιγραφή
IMG_0357
IMG_0355