Σε Μήλο και Κίμωλο με Yamaha T-MAX 530 και X-MAX 300.

Κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης από την ΛΕΜΟΜ (λέσχη μοτοσυκλετιστών Μήλου) το Moto in Action βρέθηκε από τις 31 Μάιου μέχρι τις 4 Ιουνίου στην Μήλο,
Μαζί μας είχαμε και την οικογένεια των ‘max’ με τις ολοκαίνουργιες Yamaha X-MAX 300 και T-MAX 530DX.
Την πρώτη μέρα μετά από σύντομη και ουσιαστική ξενάγηση στο νησί από μέλος της λέσχης βρεθήκαμε με την ΛΕΜΟΜ και συζητήσαμε για την πλούσια μοτοσυκλετιστική και κοινωνική τους δράση (θα υπάρχει σχετικό ρεπορτάζ).
DSC_0212
Για την δοκιμή και παρουσίαση της Yamaha T-MAX 530DX επιλέξαμε το οδικό δίκτυο της Μήλου.
Για την ολόφρεσκη και μικρότερη max των 300 κυβικών εκατοστών κάναμε την παρουσίαση στην πανέμορφη Κίμωλο (το όνομα της το έχει χαρίσει στην κιμωλία).
Η Κίμωλος απέχει μόλις ένα ναυτικό μίλι από την Μήλο και περνάει ferry boat από Απολλώνια ή Πολλώνια σε 20 λεπτά.
IMG_0572
Η Μήλος και η Κίμωλος είναι δυο πανέμορφα νησιά με πλούσιο φυσικό και ορυκτό πλούτο που θα σας εντυπωσιάσουν με τις μοναδικές παράλιες και τους ευγενέστατους ντόπιους κατοικους.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μήλος διαθέτει 76 παραλίες εκ των οπίων οι 64 είναι προσβάσιμες από δρόμο, εμείς «κολλήσαμε» στην Φυριπλάκα με το μοναδικό beach bar και τα πεντακάθαρα νερά.
IMG_0468
Για την Κίμωλο αν και κάτσαμε μόλις 7 ώρες με την πίεση των γυρισμάτων εντυπωσιαστήκαμε από την γραφικότητα της χώρας και επιλέξαμε να κολυμπήσουμε στα πανέμορφα Πράσα.
Και τα δυο νησιά αφήνουν πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς για εκ νέου επισκέψεις, μην προσπαθήσετε να τα δείτε όλα με την πρώτη επίσκεψη, απολαύστε την ηρεμία, τις ομορφιές και το μοναδικό μας Αιγαίο σε αργούς και απολαυστικούς ρυθμούς.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΛΕΜΟΜ που μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτή την πανέμορφη και γεμάτη ενέργεια γωνιά της Ελλάδας.
DSC_0218
Σίγουρα η Μήλος είναι κορυφαίος προορισμός και οι άνθρωποι του νησιού αξίζουν το καλύτερο.
Μείνετε συντονισμένοι στα 10 τηλεοπτικά κανάλια που προβάλλεται η εκπομπη και στο κανάλι μας στο Youtube γιατί την ερχόμενη εβδομάδα το Moto in Action φοράει τα Καλοκαιρινά του πάνω σε Yamaha T-MAX 530DX και X-MAX 300.