Πιστοποιημένη εκπαίδευση με διπλό κέρδος!

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας «Μοτοθέσις» της ΜΟΤ.Ο.Ε. εγκαινιάζει την συνεργασία του με την εταιρεία Q Rep S.A., ύστερα από την εξαιρετική προσφορά που δόθηκε για τους πιστοποιημένους αναβάτες μοτοσυκλέτας (AdvancedRiders), οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει τις εκπαιδεύσεις του Ινστιτούτου και έχουν συμμετάσχει επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησης τους.

Η Q Rep S.A (προηγούμενα λειτουργούσα με την επωνυμία Q Brokers), ως νόμιμος εκπρόσωπος της Qatar Insurance Company Europe Limited  (QEL) στην Ελλάδα, επιβραβεύει την προσπάθεια και την ατομική δέσμευση των καθημερινών μοτοσυκλετιστών να βελτιώσουν την ασφάλειά τους, χωρίς αυτοί να υποχρεώνονται από κάποια νομοθετική πρόβλεψη.

QREP-SA-logo-one_color

Η Q Rep S.A, ξεπερνώντας την συνηθισμένη εκπτωτική πρακτική, η οποία έχει ως  αφετηρία εμπορικά κριτήρια (ομαδικά συμβόλαια, επαγγελματικές ιδιότητες ή εταιρικές προβλέψεις), καινοτομεί επιβραβεύονται την ΑΤΟΜΙΚΗ προσπάθεια ΚΑΘΕ μοτοσυκλετιστή να βελτιωθεί η οδική ασφάλειά του. Συγχρόνως , αναγνωρίζεται η ποιοτική εργασία που γίνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας της ΜΟΤ.Ο.Ε. ως φορέα Εκπαίδευσης Προηγμένης Οδήγησης (Advice in Advanced Riding, A.A.R) και η μακροχρόνια προσπάθεια του, να αποκτήσουν οι μετεκπαιδεύσεις  (post license trainings) το κύρος, την αποδοχή και την διάδοση σε όφελος της ασφάλειας των μοτοσυκλετιστών και όλων των χρηστών των καθημερινών δρόμων.

Motothesis (Greek logo)
Motothesis (Greek logo)

Βγείτε κερδισμένοι βελτιώνοντας το επίπεδο ασφαλείας σας και επιβραβευτείτε με την καλύτερη ασφαλιστική προσφορά!