Γέμισε το Λεωνίδιο μοτοσυκλετιστές.

Στις 3 Μαρτίου η ΜΟΤΟΠΑΡΕΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ έκοψε την πίτα της στο ειδυλλιακό λιμανάκι της Πλάκας Λεωνιδίου.
Μια φανταστική μέρα για τον υγιή μοτοσικλετισμό, 37 λέσχες-ομάδες-club πλαισίωσαν την εκδήλωση με πάνω από 400 μοτοσικλέτες, δίνοντας χρώμα, μηνύματα και αισιοδοξία για το μέλλον.
PITA 2019-1
Η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή αλλά και ταπεινότητα για όλους τους μοτοσικλετιστές που τίμησαν την εκδήλωση, αποδεικνύοντας ότι για να πετύχουν μερικά πράγματα, θέλει μεράκι, αλληλεγγύη, καθαρότητα και αγάπη γι αυτό που κάνεις. Ξέρουμε ότι είχαμε ατέλειες, θα τις διορθώσουμε, άλλωστε το χαμόγελο όσων συμμετείχαν μας δίνει δύναμη γι αυτό.
Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η επιχείρηση ΜΟΤΟΠΕΤΣΑΣ-HONDA που την ευχαριστούμε θερμά, αλλά η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου ευχαριστεί επίσης και όλους τους δωροθέτες που έβαλαν με το δώρο τους και αυτοί το λιθαράκι τους.
PITA 2019
Κλείνοντας θα λέγαμε ότι η υγιής μοτοσικλετιστική κοινότητα χρειάζεται τέτοιες εκδηλώσεις, ώστε να περνάει το μήνυμα στη νέα γενιά, που τόσο πολύ τη χρειάζεται και η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου θα είναι παρούσα σε τέτοιες πρωτοβουλίες, στηρίζοντας τις εκδηλώσεις που θα γίνονται από τις εκάστοτε λέσχες -ομάδες-club.
Ραντεβού στη γιορτή μας, στο 8ο Οδοιπορικό Ιστορίας 1821, στις 7 Απρίλη, για όσους έρθουν αλλά και στους δρόμους όλο το χρόνο.
φωτο απο το leonidion.gr
PITA 2019-3