Ο συναρπαστικός κόσμος των e-Bikes τώρα και στη Λάρισα από την Kosmoride

Τα e-Bikes της Kosmoride έχουν πάρει θέση σε ένα νέο φρέσκο και μοναδικό χώρο στη Λάρισα και περιμένουν τους φίλους της άνετης, οικονομικής και εναλλακτικής μετακίνησης που προσφέρει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο.

Kosmoride_Larisa_3

Μετά τα υπερσύγχρονα Experience Stores της Kosmoride σε Μαρούσι, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα, οι φίλοι των e-Bikes από τη Θεσσαλία μπορούν να επισκεφτούν το νέο Experience Store στη Λάρισα σε συνεργασία με την Α. ΠΟΔΑΣ ΑΕΕ που αποτελεί για περισσότερα από 35 χρόνια εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας στον τομέα της μετακίνησης.

Στο νέο κατάστημα των 400 τ.μ, ο πελάτης μπορεί όχι μόνο να γνωρίσει από κοντά  τα ποιοτικότερα και πιο σύγχρονα e-Bikes παγκοσμίως αλλά και να βιώσει τη μοναδική εμπειρία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου κάνοντας ένα test ride.

 

Η Kosmoride έχει εξασφαλίσει μεταξύ άλλων την αποκλειστική διάθεση κορυφαίων ποιοτικών μαρκών στα eBikes που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών, διαμορφώνοντας ένα εύρος τιμής και γκάμας προϊόντων, ικανό να καλύψει κάθε απαίτηση.

Kosmoride_Larisa_2

Εντός του καταστήματος, ο e-Bike expert είναι στη διάθεση όλων για να απαντήσει στις ερωτήσεις με λεπτομέρεια και να καθοδηγήσει ώστε η/ο ενδιαφερόμενή/ος να αποκτήσει το κατάλληλο e-Bike ανάλογα με το lifestyle και τις ανάγκες της/του όπως, city, mountain, trekking, folding, και cargo.

 

Επιπλέον, η Kosmoride κάνει την απόκτηση ενός e-Bike άνετη και εύκολη μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος ή άτοκων δόσεων. Επίσης, η ομάδα της Kosmoride θα είναι στη διάθεση των πελατών της να διεκπεραιώσει τις απαραίτητες διαδικασίες για επιδότηση 40% της αξίας του ηλεκτρικού ποδηλάτου μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»*.

Kosmoride_Larisa_4

Η Kosmoride κάνει τη διαφορά στην αγορά του ηλεκτρικού ποδηλάτου διαθέτοντας δύο ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που κάνουν την απόκτηση του e-Bike…παιχνιδάκι:

 

Try Before Buy: Η Kosmoride έχει τη δυνατότητα να ενοικιάζει για διάστημα έως και ένα μήνα το e-Bike που ενδιαφέρεται τον πελάτη, ώστε να το ζήσει στην καθημερινότητά του και να το δοκιμάσει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Σε περίπτωση που η/ο ενδιαφερόμενη/ος προβεί τελικά σε αγορά, το κόστος ενοικίασης του e-Bike συμψηφίζεται με την τιμή πώλησής του, σε ποσοστό έως και 100%!

Kosmoride_Larisa_5

Learn Before Buy: Οι φίλοι των e-Bikes που έχουν ήδη κάνει αίτηση στο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά» για την απόκτηση ενός e-Bike και είναι σε φάση αναμονής έγκρισης, με το πρόγραμμα αυτό μπορούν να αναβαθμίσουν το μοντέλο που έχουν ήδη αιτηθεί, επιλέγοντας ένα τεχνολογικά ανώτερο e-Bike της Kosmoride, χωρίς να χάσουν τη σειρά τους στο πρόγραμμα και με τη διαφορά της επιδότησης να τους επιστρέφεται ως επιπλέον έκπτωση!

 

Το νέο κατάστημα της Kosmoride στη Λάρισα βρίσκεται στη διασταύρωση της  Λεωφόρου Καραμανλή & Σαμουηλίδου και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2410 232330

 

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες δίκτυο της Kosmoride στο www.kosmoride.gr

 

*Οι διαδικασίες και το χρονικό πλαίσιο για την υπαγωγή στο πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά καθορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το αρμόδιο Υπουργείο.

 

Σχετικά με την Kosmoride

Η KOSMOCAR μεταφέρει την εμπειρία 50 χρόνων στην αυτοκίνηση και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, το expertise, την κληρονομιά και την καινοτομία, ανοίγοντας την πύλη για μια πιο “πράσινη” εναλλακτική μετακίνησης με τη σύσταση της Kosmoride, το 1ο δίκτυο καταστημάτων ειδικά για e-Bikes στην Ελλάδα. Η Kosmoride μπήκε δυναμικά στην αγορά του e-mobility στην Ελλάδα το 2020 με το πρώτο experience store του δικτύου Kosmoride στην Αθήνα, με κορυφαίες μάρκες e-Bikes από όλο τον κόσμο. H Kosmoride διαθέτει μια μεγάλη γκάμα e-Bikes από τα καλύτερα brand στον κόσμο καθώς και ανταλλακτικά, αξεσουάρ, είδη ένδυσης & υπόδησης. Διαθέτει επίσης ένα έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό που προσφέρει την κορυφαία εξυπηρέτηση στην αγορά του e-mobility. Καταστήματα του δικτύου της Kosmoride στην παρούσα φάση υπάρχουν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα.