Honda έκδοση Vetro των SH125i και SH150i

Η ξεχωριστή νέα έκδοση Vetro των SH125i και SH150i πρωταγωνιστεί στην ανανεωμένη δημοφιλή οικογένεια SH για το 24YM

  • Νέα χρώματα για όλα τα μέλη της οικογένειας SH της Honda
  • Οι νέες εκδόσεις SH125i Vetro και SH150i Vetro διαθέτουν εντυπωσιακά ημιδιαφανή πράσινα πάνελ φέρινγκ, τα οποία δημιουργούνται με μία μέθοδο που μειώνει σημαντικά τις εκπομπές C02
  • Ένα νέο χρώμα και πέντε νέοι χρωματικοί συνδυασμοί για τα SH125i και SH150i
  • Το SH350i θα διατίθεται με τους δύο ολοκαίνουργιους χρωματισμούς Zefiro Blue Metallic και Matt Techno Silver Metallic
  • Το SH Mode 125 αποκτά επίσης τα δύο ολοκαίνουργια χρώματα Candy Luster Red και Matt Galaxy Black Metallic
  • Οι πωλήσεις της οικογένειας SH το 2022 έφτασαν σχεδόν τις 49.000 μονάδες
  • Τα SH125i / SH150i είναι τα πρώτα μοντέλα της Honda που παράγονται στην Atessa και πληρούν τις προδιαγραφές EURO5+

Η σειρά SH είναι μία πλήρως αναγνωρισμένη οικογένεια scooter της Honda που προσφέρει υψηλό prestige, αποδοτικότητα καυσίμου και προηγμένες τεχνολογίες. Τώρα, με την είσοδό τους στο 24YM, τα μοντέλα SH350i, SH150i, SH125i και SH Mode 125 αποκτούν νέα εμφάνιση, ενώ η νέα έκδοση ‘Vetro’ των SH125i / SH150i αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Η φιλοσοφία Vetro (που σημαίνει «γυαλί» στα Ιταλικά) είναι το πνευματικό παιδί και ένας φόρος τιμής στις τεχνικές δεξιότητες των μηχανικών του εργοστασίου της Honda στην Atessa της Ιταλίας. Διαθέτει χαρακτηριστικά, ημιδιαφανή άβαφα πράσινα πάνελ φέρινγκ, η δημιουργία των οποίων παράγει 9,5% λιγότερες εκπομπές CO2 ετησίως, σε σύγκριση με μία συμβατική διαδικασία βαφής. Στην καινοτόμο νέα εμφάνιση ξεχωρίζουν επίσης, το μαύρο μπροστινό φτερό, το μαύρο κάτω φέρινγκ με το τολμηρό λευκό λογότυπο της Honda και το ασημί λογότυπο SH στα πλαϊνά φέρινγκ.

Τα νέα 24YM SH125i και SH150i είναι τα πρώτα μοντέλα της Honda που κατασκευάζονται στην Atessa και πληρούν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών EURO5+. Αυτοί οι νέοι κανονισμοί, οι οποίοι θα αποτελέσουν νομική απαίτηση για όλες τις εγκρίσεις τύπου νέων μοντέλων από το τέλος του 2024, προβλέπουν την εισαγωγή ενός νέου «on-board» συστήματος παρακολούθησης του καταλύτη, τη μείωση του ορίου για τον εντοπισμό ενός σφάλματος που σχετίζεται με τις εκπομπές ρύπων (εξασφαλίζοντας έτσι μια πιο έγκαιρη προειδοποίηση για τον αναβάτη) και αυστηρότερες απαιτήσεις ως προς τις εκπομπές θορύβου και τις αντίστοιχες, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, που αφορούν τους ρύπους.

MY24_SH_Mode

Πέραν της έκδοσης Matt Coal Black Metallic, τα μοντέλα SH125i και SH150i επωφελούνται επίσης από μια δεύτερη «σπορ έκδοση» (SE) σε Matt Pearl Cool White – και οι δύο εκδόσεις SE διαθέτουν πρόσθετες μαύρες λεπτομέρειες γύρω από τα χειριστήρια, εμπρός και κάτω φέρινγκ, κομψές κόκκινες ραφές στη σέλα και ειδικά σχεδιασμένα λογότυπα, σήματα και γραφικά. Εισάγονται επίσης πέντε επιπλέον νέοι βασικοί χρωματικοί συνδυασμοί: Pearl Falcon Gray, Matt Pearl Cool White, Matt Pearl Pacific Blue και το κλασικό Nightstar Black, που σε όλες τις περιπτώσεις συνδυάζονται με νέες μαύρες ζάντες και λεπτομέρειες.

Έχοντας καταγράψει πάνω από 10.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη το 2022, η κορυφαία έκδοση SH350i θα είναι διαθέσιμη με δύο ολοκαίνουργια χρώματα και τέσσερις νέους χρωματικούς συνδυασμούς για το 24YM. Τα νέα χρώματα Zefiro Blue Metallic και Matt Techno Silver Metallic έρχονται να προστεθούν στην παλέτα των Matt Coal Black Metallic, Matt Ruthenium Silver Metallic, Pearl Cool White και Black που παραμένουν από πέρυσι. Όλα τα χρώματα συνδυάζονται με νέες μαύρες ζάντες και λεπτομέρειες.

Το 24ΜΥ SH Mode 125 διατίθεται σε δύο νέα χρώματα, τα Candy Luster Red και Matt Galaxy Black Metallic, τα οποία πλαισιώνουν τις αποχρώσεις Pearl Jasmine White και Matt Techno Silver Metallic που παραμένουν από πέρσι. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τις 45.000 μονάδες στην Ευρώπη από το 2014 που κυκλοφόρησε, το SH Mode 125 έχει διευρύνει την απήχηση της οικογένειας SH σε ένα νεότερο ηλικιακά κοινό. Συνδυάζοντας με έξυπνο τρόπο το μοντέρνο στυλ, τις αξιόπιστες επιδόσεις και το χαμηλό λειτουργικό κόστος, αποτελεί την ιδανική πρόταση για την είσοδο στην οικογένεια SH της Honda.

Συνολικά, σχεδόν 49.000 scooter SH πωλήθηκαν στην Ευρώπη το 2022, με τον συνολικό αυτό αριθμό να κατανέμεται ανά μοντέλο ως εξής: 10.000+ μονάδες για το SH350i, 20.000+ για το SH125i, 9.000+ για το SH150i και 8.200+ για το SH Mode.

Τα 24YM SH125i και SH150i αναμένονται στην Ευρώπη εντός Οκτωβρίου, το SH350i τον Νοέμβριο και το SH Mode 125 τον Ιανουάριο του 2024.