ΝΕΑ STREET TRIPLE RS 2020

Νέα για το 2020, η κορυφαίων προδιαγραφών Street Triple RS της Triumph έχει ακόμη πιο βελτιωμένη απόδοση, μέσω της σημαντικής αναβάθμισης που έγινε στον κινητήρα από την ομάδα κινητήρων Moto2TM της Triumph. Διαθέτει ολοκαίνουργια πιο επιθετική εμφάνιση και έχει σχεδιαστεί για να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς της κατηγορίας σε ότι αφορά τις δυνατότητες και την οδική συμπεριφορά. Είναι η κορυφαία υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλέτα δρόμου.

New_Street_Triple_RS-Detail_10.2935aa77

 • Σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις, περισσότερη ισχύς και ροπή

  • Σημαντική αναβάθμιση Euro 5 στον 3-κύλινδρο κινητήρα των 765κεκ, που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα κινητήρων Moto2TM της Triumph
  • Περισσότερη μέγιστη ροπή με 79Nm στις 9.350 σ.α.λ. και 9% αυξημένη ροπή στις μεσαίες στροφές
  • Κατά 9% αυξημένη μέγιστη ιπποδύναμη στις μεσαίες στροφές, η οποία κορυφώνεται με 123PS στις 11.750 σ.α.λ.
  • Καλύτερη απόκριση στο γκάζι
  • Νέα εξάτμιση πιο ελεύθερης ροής, που παρέχει έναν πιο δυναμικό και χαρακτηριστικό ήχο
  • Απαλό, βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων, με συμπλέκτη ολίσθησης και υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων
 • Πολύ πιο επιθετική παρουσία, εμφάνιση και χαρακτήρας
  • Νέοι χαρακτηριστικοί διπλοί προβολείς LED με φώτα ημέρας
  • Νέο σπορ κοστούμι με επιβλητικές γωνίες, σε νέα σύγχρονα χρώματα
  • Τελικό εξάτμισης νέου στυλ με υψηλής ποιότητας τελείωμα από carbon
  • Βελτιωμένο φινίρισμα και λεπτομέρειες σε όλη τη μοτοσυκλέτα. Περιλαμβάνονται νέοι καθρέπτες, νέα βάση τιμονιού με λογότυπο Triumph και νέο πλαίσιο σε χρώμα Titanium Silver
  • Σέλα συνεπιβάτη και κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη που εναλλάσσονται, για βελτιωμένη εργονομία
 • Ακόμη καλύτερη τεχνολογία
  • Βελτιωμένη λειτουργικότητα της οθόνης TFT που περιλαμβάνει νέα γραφικά
  • Σύστημα συνδεσιμότητας MyTriumph, που προσφέρει σύνδεση με κάμερα GoPro, πλοήγηση από στροφή σε στροφή και λειτουργίες μουσικής και τηλεφώνου
  • Νέα Υποβοήθηση Συμπλέκτη Triumph, quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων
  • Πέντε βελτιωμένα προγράμματα οδήγησης: Road, Rain, Sport, Track, και Rider, με το τελευταίο να ρυθμίζεται από τον αναβάτη
  • Απίστευτα υψηλό επίπεδο στάνταρ προδιαγραφών

   New_Street_Triple_RS-Detail_3.2935aa77

 • Η κορυφαία μοτοσυκλέτα δρόμου υψηλών επιδόσεων
  • Η ελαφρύτερη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας
  • Εκπληκτική αναλογία κιλών ανά ίππο
  • Παγκοσμίως αναγνωρισμένη, ευέλικτη, δυναμική και συναρπαστική οδική συμπεριφορά
  • Υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και εξοπλισμού, που περιλαμβάνει φρένα Brembo M50, πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση Öhlins και ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP V3
 • 60+ γνήσια αξεσουάρ Street Triple για περισσότερη προστασία, άνεση και στυλ
  • Νέα, πρωτοεμφανιζόμενα στην κατηγορία, κυλιόμενου φωτισμού φλας LED
  • Νέο σύστημα μεταφοράς αποσκευών με λειτουργία γρήγορης απελευθέρωσης
  • New_Street_Triple_RS-Dynamic_6.2935aa77

Από την πρώτη της εμφάνιση, καθορίζει την κατηγορία

Ελαφριά, γρήγορη, διασκεδαστική, ευέλικτη και κομψή, η Street Triple άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, από την πρώτη της εμφάνιση το 2007, με τον ξεχωριστό χαρακτήρα που διέθετε και τον συναρπαστικό 3-κύλινδρο κινητήρα της. Έθεσε νέα δεδομένα στη μεσαίου κυβισμού σπορ κατηγορία και καθιερώθηκε ως η απόλυτη επιλογή, συνδυάζοντας επιθετική εμφάνιση, ελαφριά αίσθηση, συναρπαστική απόδοση και συναρπαστικό 3-κύλινδρο ήχο..

Περνώντας το 2017 από τον περίφημο 3-κύλινδρο κινητήρα των 675 κ.εκ. σε έναν ακόμη πιο συναρπαστικό κινητήρα 765 κ.εκ., η Street Triple έθεσε νέα πρότυπα. Ήταν η ελαφρύτερη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας, με ολοκαίνουργιες τεχνολογίες αιχμής, υψηλές προδιαγραφές, αλλά και το φινίρισμα και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια που χαρακτηρίζουν την Triumph.

Και τώρα, για το 2020, η νέα Street Triple RS σχεδιάστηκε για να ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, με σημαντική αναβάθμιση στην απόδοση, πολύ πιο επιθετικό χαρακτήρα και ακόμη πιο βελτιωμένη τεχνολογία που βελτιώνει την οδήγηση. Σε συνδυασμό με τον χαρακτηριστικό, ευέλικτο, δυναμικό χειρισμό της, και υψηλών προδιαγραφών αναρτήσεις, φρένα και ελαστικά, η νέα Street Triple RS είναι η τέλεια επιλογή για το δρόμο και την πίστα.

Σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις, περισσότερη ισχύς και ροπή

Για σημαντικά βελτιωμένη απόδοση, ο χαρακτηριστικός 3-κύλινδρος κινητήρας 765 κ.εκ. της νέας Street Triple RS έχει δεχτεί αναβαθμίσεις που καλύπτουν πλήρως τις προδιαγραφές Euro 5 και έχουν εξελιχθεί από την ομάδα κινητήρων Moto2TM της Triumph. Το αποτέλεσμα είναι μια σημαντική αύξηση της ροπής, η οποία τώρα είναι κατά 9% μεγαλύτερη στις μεσαίες στροφές και κορυφώνεται ακόμη πιο ψηλά με 79Nm στις 9.350 σ.α.λ.. Ο σωλήνας εξισορρόπησης της νέας εξάτμισης ομαλοποιεί την καμπύλη της ροπής, για συναρπαστική και πλήρως αξιοποιήσιμη ροπή από πολύ χαμηλά και σε όλο το φάσμα των στροφών.

Αλλά και η ισχύς αυξήθηκε κατά 9% στις μεσαίες στροφές, η οποία πλέον κορυφώνεται με 123PS στις 11.750 σ.α.λ., κάνοντας τη νέα Street Triple RS μια εξαιρετικά εθιστική μοτοσυκλέτα. Στις αναβαθμίσεις του κινητήρα συμπεριλαμβάνονται νέος εκκεντροφόρος που παρέχει καλύτερη απόδοση στις μεσαίες στροφές, καθώς και στροφαλοφόρος άξονας, συμπλέκτης και μηχανισμός εξισορρόπησης που κατασκευάστηκαν με μεγαλύτερη ακρίβεια για να μειωθεί η αδράνεια και η μάζα του κινητήρα..

Η απόκριση στο γκάζι έγινε ακόμη πιο ακαριαία, χάρη στη μείωση της περιστροφικής αδράνειας κατά 7%, η οποία συνδυάζεται με αύξηση της ροπής σε όλο το φάσμα των στροφών και προσφέρει μια σημαντική βελτίωση σε ότι αφορά την αμεσότητα.

Το νέο τελικό της εξάτμισης της Street Triple RS, είναι πιο ελεύθερης ροής χάρη στον διπλό καταλύτη που μειώνει περαιτέρω την εκπομπή καυσαερίων. Διαθέτει εξαιρετικό φινίρισμα, με υψηλής ποιότητας σπορ τελείωμα από ανθρακονήματα, το οποίο προσφέρει σημαντικά βελτιωμένο και πιο χαρακτηριστικό 3-κύλινδρο ήχο. Η βελτίωση του ήχου οφείλεται και στις αναβαθμίσεις που έγιναν στην εξάτμιση και στην ολοκαίνουρια εισαγωγή αέρα, που συνδυάζονται για βελτίωση του τόνου και της αυθεντικότητας, με πιο ισορροπημένο ήχο μεταξύ εισαγωγής και τελικού.

Το ομαλής λειτουργίας αναβαθμισμένο κιβώτιο ταχυτήτων της νέας Street Triple RS έχει πιο κοντές αναλογίες 1ης και 2ης σχέσης που προσφέρουν συναρπαστική επιτάχυνση και ακρίβεια στις αλλαγές ταχυτήτων. Η υψηλής ακρίβειας κατασκευή επέτρεψε την αφαίρεση των αντικραδασμικών γραναζιών, μειώνοντας τη μάζα και προσθέτοντας περαιτέρω αναβάθμιση. Επιπλέον, η Street Triple RS διατηρεί τον υψηλών προδιαγραφών συμπλέκτη ολίσθησης, για πιο ελαφριά αίσθηση, μείωση της καταπόνησης από τη χρήση της μανέτας, μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο.

Πολύ πιο επιθετική παρουσία, εμφάνιση και χαρακτήρας

Τώρα, με σημαντική βελτίωση του θρυλικού της στυλ, η νέα Street Triple RS έχει πολύ πιο επιθετική νέα εμφάνιση. Οι προβολείς LED είναι ολοκαίνουριοι, με νέο εντυπωσιακό σχήμα και πιο σύγχρονο στυλ. Πλέον είναι λευκοί, πιο φωτεινοί και ακόμη πιο χαρακτηριστικοί. Τα φώτα ημέρας (DRL – μόνο στις αγορές που επιτρέπονται) βελτιώνουν την ορατότητα και έχουν νέο ακόμη πιο ευδιάκριτο σχήμα.

Η εξωτερική σχεδίαση της νέας Street Triple RS περιλαμβάνει περισσότερες γωνίες και πιο σπορ καθαρές γραμμές. Η νέα ζελατίνα και η εισαγωγή αέρα τώρα είναι πιο δυναμικές και ταιριάζουν τέλεια με το σχήμα των νέων DRL. Τα νέα πλαϊνά καπάκια, το κάλυμμα της σέλας του συνεπιβάτη και η καρίνα είναι νέας σχεδίασης και έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά.

Το τελικό της εξάτμισης ανασχεδιάστηκε για το μοντέλο του 2020, ώστε να είναι πιο σπορ και μικρότερων διαστάσεων. Διαθέτει εξαιρετικά σχεδιασμένο τελείωμα από ανθρακονήματα, με λογότυπο Triumph. Αναβαθμισμένες λεπτομέρειες υπάρχουν σε όλη τη μοτοσυκλέτα, με νέους σύγχρονους καθρέπτες, νέα βάση τιμονιού με λογότυπο Triumph και τέλεια φινιρίσματα. Περιλαμβάνονται κατάμαυρα χειριστήρια και βάσεις των πίσω μαρσπιέ, καθώς και σατινέ μεταλλικό φινίρισμα στο τελικό της εξάτμισης και στα προστατευτικά για τις φτέρνες. Και ως κορυφαία στην κατηγορία της, η Street Triple RS διαθέτει το υψηλότερο επίπεδο φινιρίσματος από κάθε άλλη Street Triple. Τώρα, με πλαίσιο στο νέο χρώμα Titanium Silver που διαθέτουν τα μοντέλα Speed Triple.

Για ακόμη πιο σύγχρονο στυλ, η νέα Street Triple RS διατίθεται στα χρώματα: Matt Jet Black με γραφικά Aluminium Silver και Yellow, καθώς και στο Silver Ice με γραφικά Diablo Red και Aluminium Silver. Και στις δύο χρωματικές επιλογές περιλαμβάνονται χειροποίητες λωρίδες τροχών Diablo Red και πίσω υποπλαίσιο σε Aluminium Silver.

New_Street_Triple_RS-Detail_3.2935aa77

Ακόμη καλύτερη τεχνολογία

Στην κορυφή της ήδη εξαιρετικής, υψηλής τεχνολογίας της που καθορίζει την κατηγορία, η νέα Street Triple RS διαθέτει πλέον ακόμη πιο υψηλών προδιαγραφών συστήματα. Η οθόνη TFT διαθέτει αναβαθμισμένη λειτουργικότητα, με εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο σύστημα συνδεσιμότητας MyTriumph, το οποίο είναι έτοιμο για χρήση μέσω της προαιρετικής μονάδας Bluetooth. Επιτρέπει τη σύνδεση με κάμερα GoPro, την πλοήγηση από στροφή σε στροφή και τη λειτουργία μουσικής και τηλεφώνου, τις οποίες εμφανίζει στην οθόνη TFT μέσω των εργονομικά σχεδιασμένων διακοπτών. Διαθέτει επίσης, νέου στυλ γραφικά 2ης γενιάς, σε τέσσερα διαφορετικά στυλ και τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Η γωνία της οθόνης TFT μπορεί να ρυθμιστεί για βέλτιστη ορατότητα, ανάλογα με το ύψος του αναβάτη.

Ο νεότερος συμπλέκτης ολίσθησης της Triumph και το σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων (quickshifter) για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων έχουν προστεθεί στον βασικό εξοπλισμό της της νέας Street Triple RS, κάνοντάς την εξαιρετικά αποδοτική, ειδικά στην πίστα. Επιτρέπουν ομαλές αλλαγές σχέσεων, διατηρώντας παράλληλα την επιτάχυνση και μειώνοντας την καταπόνηση του αναβάτη από τη χρήση της μανέτας.

Τα πέντε αναβαθμισμένα προγράμματα οδήγησης (Road, Rain, Sport, Track και Rider, το οποίο ρυθμίζεται από τον αναβάτη) έχουν βελτιστοποιηθεί για να ταιριάξουν με τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, παρέχοντας τέλειο έλεγχο στον αναβάτη. Αυτά τα προγράμματα ρυθμίζουν την απόκριση στο γκάζι, τη λειτουργία του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης και μπορούν να επιλεγούν εν κινήσει. Το πρόγραμμα Rain περιορίζει την ισχύ στα 100PS για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο.

Τονίζοντας την νέα τεχνολογία της, η Street Triple RS διατηρεί υψηλά επίπεδα προδιαγραφών στον βασικό της εξοπλισμό. Περιλαμβάνονται σύστημα ridebywire, ρυθμιζόμενο ABS και έλεγχος πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης.

New_Street_Triple_RS-Detail_3.2935aa77

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

 • Βελτιωμένη λειτουργικότητα της οθόνης TFT
 • MyTriumph σύστημα συνδεσιμότητας, προ-ενεργοποιημένο
  (έτοιμο για σύνδεση μέσω της προαιρετικής μονάδας
  Bluetooth)
 • Νέος συμπλέκτης ολίσθησης και quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων
 • Πέντε βελτιωμένα προγράμματα οδήγησης: Road, Rain, Sport, Track και Rider που ρυθμίζεται από τον αναβάτη
 • Ρυθμιζόμενο ABS
 • Έλεγχος πρόσφυσης με διακόπτη απενεργοποίησης
 • Φλας με λειτουργία αυτόματης ακύρωσης
 • Ride-by-wire

Μέγιστη απόδοση στο δρόμο και την πίστα

Ως η ελαφρύτερη μοτοσυκλέτα στην κατηγορία της, η νέα Street Triple RS διαθέτει μια απίστευτη αναλογία κιλών ανά ίππο, η οποία παίζει καθοριστικό ρόλο στις κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις, Είναι μια ευέλικτη, συναρπαστική και εύκολα προσβάσιμη μοτοσυκλέτα για κάθε αναβάτη. Διαθέτει τους ελαφρύτερους τροχούς στην κατηγορία της, οι οποίοι συμβάλλουν στην ευελιξία, την ακρίβεια και τον εξαιρετικό έλεγχο της Street Triple.

New_Street_Triple_RS-Dynamic_10.2935aa77

Το εμβληματικό ψαλίδι gullwing παρέχει εγκάρσια ακαμψία και πλευρική ευελιξία που μεγιστοποιούν την ευστάθεια στις υψηλότερες ταχύτητες, ενώ η βελτιωμένη θέση του σημείου έδρασης προσφέρει φυσική αντίσταση στη συμπίεση της ανάρτησης RSU σε συνθήκες δυνατής επιτάχυνσης. Το ψαλίδι παρέχει ακρίβεια στις εξόδους των στροφών και ακρίβεια στη συμπεριφορά του πλαισίου της Street Triple.

Το σύστημα ανάρτησης των τροχών της Street Triple RS είναι ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών. Περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Showa big piston 41 χιλ. με 115 χιλ. διαδρομής και επίσης πλήρως ρυθμιζόμενο μόνο πίσω αμορτισέρ Öhlins STX40 με δοχείο αερίου και 131 χιλ. διαδρομής του πίσω τροχού.

Για απίστευτη ισχύ πέδησης, η Street Triple RS είναι εφοδιασμένη με ακτινικές δαγκάνες monobloc 4 εμβόλων Brembo M50 στον μπροστινό τροχό, μανέτα φρένου με ρυθμιστή εύρους και απόστασης, καθώς και πλευστή πίσω δαγκάνα Brembo.

Τα νέας γενιάς και υψηλών προδιαγραφών ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP v3 προσφέρουν αγωνιστική απόδοση, εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια και είναι απολύτως εγκεκριμένα για χρήση στο δρόμο.

Και τέλος, για καλύτερη εργονομία και άνεση για τον συνεπιβάτη, η σέλα είναι ψηλότερη από τη σέλα του προηγούμενου μοντέλου και παρέχει περισσότερο χώρο για τα πόδια.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

 • Δύο ακτινικές monobloc μπροστινές δαγκάνες 4 εμβόλων Brembo M50
 • Μανέτα φρένου Brembo με ρυθμιστές εύρους και απόστασης
 • Πίσω δαγκάνα Brembo ενός εμβόλου
 • Πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση RSU Öhlins STX40 με δοχείο αερίου
 • Ανεστραμμένο πιρούνι Showa big piston 41 χιλ.
 • Ελαστικά Pirelli Diablo Supercorsa SP
 • Συμπλέκτης ολίσθησης και υποβοήθησης

60+ γνήσια αξεσουάρ Street Triple για περισσότερη προστασία, άνεση και στυλ

Για περαιτέρω βελτίωση και προσαρμογή στις απαιτήσεις του αναβάτη της νέας Street Triple RS, η Triumph δημιούργησε μια γκάμα περισσοτέρων από 60 γνήσιων αξεσουάρ. Περιλαμβάνονται νέα σύγχρονα και πρωτοεμφανιζόμενα στην κατηγορία φλας LED κυλιόμενου φωτισμού, νέα ζελατίνα και νέας σχεδίασης μηχανικά επεξεργασμένοι καθρέπτες και δοχεία. Προσφέρεται επίσης μια νέα μονάδα Bluetooth που προσφέρει πρόσβαση στις λειτουργίες μουσικής και τηλεφώνου, στην πλοήγηση από στροφή σε στροφή και στη λειτουργία της κάμερας GoPro. Επίσης, υπάρχει μια νέα σειρά στυλάτων αδιάβροχων συστημάτων μεταφοράς αποσκευών με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης. Περιλαμβάνονται tank bag και τσάντα για το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας.

Για περισσότερη άνεση, παρέχονται πολλαπλών ρυθμίσεων θερμαινόμενα γκριπ με εσωτερική καλωδίωση, ενώ για πρόσθετο στυλ και έμφαση στη λεπτομέρεια υπάρχει σύστημα tail tidy για μίνιμαλ εμφάνιση της ουράς, καθώς και διάφανο πίσω φως.

Ανεβάζοντας την κορυφαία για την κατηγορία Street Triple RS σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, οι αναβαθμίσεις του 2020 προσθέτουν ακόμη περισσότερα στοιχεία στα απίστευτα χαρακτηριστικά της και την κάνουν την απόλυτη street μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΥΠΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Υγρόψυκτος, 12-βάλβιδος, 2ΕΕΚ, 3 κύλινδροι σε σειρά
ΚΥΒΙΣΜΟΣ 765 κ.εκ.
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ Χ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 77.99 / 53.4 χιλ.
ΣΥΜΠΙΕΣΗ 12.54:1
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ 123PS / 121.36 BHP (90.5kW) / 11.750 σ.α.λ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 79Nm / 9.350 σ.α.λ.
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Ηλεκτρονικός ψεκασμός με SAI. Ηλεκτρονικός έλεγχος γκαζιού
ΕΞΑΤΜΙΣΗ Ανοξείδωτη ατσάλινη εξάτμιση 3 σε 1 με μονό πλευρικό τελικό από ανοξείδωτο ατσάλι
ΤΕΛΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ X ring αλυσίδα
ΣΥΜΠΛΕΚΤΗΣ Υγρός πολύδισκος, υποβοήθηση ολίσθησης
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 6 ταχυτήτων με υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων Triumph
ΠΛΑΙΣΙΟ ΜπροστάΔύο δοκών αλουμινίου.
Πίσω – 2 τμημάτων χυτευμένο με υψηλή πίεση
ΨΑΛΙΔΙ Δύο μπράτσων από κράμα αλουμινίου
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΡΟΧΟΣ 5 μπράτσων από κράμα αλουμινίου 17 x 3.5 ιντσών
ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΣ 5 μπράτσων από κράμα αλουμινίου 17 x 5.5 ιντσών
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 120/70 ZR17
ΠΙΣΩ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 180/55 ZR17
ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Showa 41 χιλ. ανεστραμμένο πιρούνι big piston (BPF), Ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση.
ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ Ohlins STX40 πλήρως ρυθμιζόμενη RSU με δοχείο αερίου
ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΦΡΕΝΟ Δύο πλευστοί δίσκοι 310 χιλ. και ακτινικές monobloc δαγκάνες Brembo M50
ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ Ένας δίσκος 220 χιλ. και δαγκάνα ενός εμβόλου Brembo, ABS με διακόπτη απενεργοποίησης
ΠΛΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ 775 χιλ.
ΥΨΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ 1085 χιλ.
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ 840 χιλ.
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1405 χιλ.
ΓΩΝΙΑ ΚΑΣΤΕΡ 23.9˚
ΙΧΝΟΣ 100 χιλ.
ΒΑΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΥΓΡΑ) 166 κιλά
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 17.4 λίτρα
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ** 5.2 λίτρα / 100 χλμ.
CO2 ΡΥΠΟΙ ** 119 γρ. / χλμ.
**Οι ρύποι CO2 και η κατανάλωση καυσίμου μετρήθηκαν σύμφωνα με την οδηγία 168/2013/EC.  Οι μετρήσεις της κατανάλωσης καυσίμου προέρχονται από συγκεκριμένες συνθήκες οδήγησης και παρέχονται μόνο για λόγους σύγκρισης. Ενδέχεται να διαφέρουν από τις μετρήσεις σε συνθήκες κανονικής οδήγησης στο δρόμο.

ΤΕΛΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Tom Robinson στο tom.robinson@triumph.co.uk

Σημειώσεις για Συντάκτες

Σχετικά με την Triumph

 • Ο αγωνιστικός κινητήρας Triumph Moto2™ 765 κ.εκ. αποτελεί την εξέλιξη του κορυφαίου για την κατηγορία κινητήρα της Street Triple RS 765 κ.εκ. και παράγει τον ίδιο συναρπαστικό ήχο.

 • Η Triumph Motorcycles ιδρύθηκε στο 1902 και γιόρτασε τα 115 χρόνια ιστορίας της το 2017. Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η Triumph Motorcycles εδρεύει στο Hinckley, Leicestershire και κατασκευάζει θρυλικές μοτοσυκλέτες που συνδυάζουν αυθεντικό στυλ, έντονη προσωπικότητα, χάρισμα και επιδόσεις.
 • Η Triumph είναι το μεγαλύτερο βρετανικό εργοστάσιο και κατασκευάζει περί των 65.000 μοτοσυκλετών ετησίως. Διαθέτει 650 επίσημους αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο.
 • Αυτή η προσήλωση, η καινοτομία και το πάθος για την κατασκευή μοτοσυκλετών, έχουν ως αποτέλεσμα σήμερα, μια ευρεία σειρά από μοτοσυκλέτες που ταιριάζουν σε όλους τους αναβάτες. Η γκάμα περιλαμβάνει την εμβληματική νέα Scrambler 1200, την επική Speed Triple, τη νέα Street Triple 765 που αλλάζει τα δεδομένα, την κορυφαία για την κατηγορία της Tiger 800, την ταξιδιάρικη Tiger 1200, τη θρυλική οικογένεια Triumph Bonneville που περιλαμβάνει την εκπληκτική Speed Twin, την Bonneville Bobber, τη θρυλική Thruxton, τις προσιτές Street Twin και Street Scrambler, τις εμβληματικές Bonneville T120 και T100, καθώς και μια σειρά από φιλικές μοτοσυκλέτες που μπορούν να οδηγηθούν με άδεια Α2.
 • Σήμερα η Triumph απασχολεί περίπου 2.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και έχει θυγατρικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βόρειο Αμερική, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Σουηδία (Σκανδιναβία), το Μπένελουξ, τη Βραζιλία, την Ινδία και την Ταϊλάνδη, καθώς και ένα δίκτυο από ανεξάρτητους διανομείς. Η Triumph διαθέτει εργοστάσια στο Hinckley, Leicestershire και στην Ταϊλάνδη καθώς και εγκαταστάσεις CKD στη Βραζιλία και την Ινδία.

 • Η δημοφιλής Triumph Bonneville απέκτησε αυτό το όνομα για να τιμήσει το ρεκόρ ταχύτητας της Triumph στα Bonneville Salt Flats της Γιούτα των Η.Π.Α. το 1956. Ήταν μια γνήσια βρετανική superbike με πολλές νίκες στο παλμαρέ της. Αποτέλεσε την επιλογή διάσημων αγωνιζόμενων του παρελθόντος, λόγω της μοναδικής συμπεριφοράς, του στυλ και του χαρακτήρα της. Τα ίδια χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με σύγχρονη τεχνολογία που εστιάζει στον αναβάτη, είναι αυτά που κάνουν την οικογένεια Bonneville, την αυθεντική κλασική επιλογή της νέας εποχής.
 • Η Triumph έχει ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν, έχοντας συμμετάσχει σε αγώνες και έχει κερδίσει σε σχεδόν κάθε κατηγορία και σε κάθε είδος αγώνων. Από τη νίκη της στο δεύτερο αγώνα του Isle of Man TT το 1908 και την κυριαρχία της τη δεκαετία του 1960 στην άσφαλτο και το χώμα, σε Ευρώπη και Αμερική, μέχρι και τις σύγχρονες επιτυχίες με νίκες στον αγώνα Daytona 200 και στο Isle of Man Supersports TT το 2014, καθώς και με τίτλους στο βρετανικό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα SuperSport και μια ακόμη νίκη στο φετινό Isle of Man Supersports TT με οδηγό τον Peter Hickman. Και φυσικά, με τον νέας γενιάς 3-κύλινδρο κινητήρα 765 κ.εκ. που διαθέτουν όλες οι μοτοσυκλέτες που συμμετέχουν στην κατηγορία Moto2™ του παγκόσμιου πρωταθλήματος για το 2019, ο αγωνιστικός θρύλος της Triumph συνεχίζεται.