Το Αντάμωμα ενώνει τους μοτοσυκλετιστές και δείχνει το δρόμο.

Άρθρο: Θανάσης Μουρίκης
Τα συναισθήματα δεν σκιάζονται από βροχές και αντίξοες καιρικές συνθήκες και απ ότι φάνηκε το 2ο Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας είχε στην συνταγή του εκτός από την άψογη οργάνωση, παλμό, άποψη, στόχους, ομαδικότητα και αγάπη.
Το Καρπερνήσι γέμιση από μοτοσυκλετιστές που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν την μεγαλύτερη μοτοσυκλετιστική εκδήλωση από Μοτοσυκλετιστές με κοινωνικό και πολιτιστικό απόηχο.
Η εκδήλωση έγινε θεσμός και φέτος οι 17 διοργανώτριες λέσχες επισφραγίζουν μια νέα συλλογική προσέγγιση του κόσμου της μοτοσυκλέτας.
Από το απόγευμα της Παρασκευής η κεντρική πλατεία του Καρπενησίου είχε αρχίσει να γεμίζει με μοτοσυκλετιστές που έφτανα από όλη την Ελλάδα για να Ανταμώσουν.
Λόγο των ακραίων καιρικών συνθηκών το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης τόσο την Παρασκευή το βράδυ όσο και το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό αθλητικό κέντρο που είχε παραχωρήσει ο Δήμος Καρπενησίου.
Δεν θα σταθώ αναλυτικά στα εκτελεστικό μέρος της εκδήλωσης και τα δρώμενα που άλλωστε όλα ήταν άψογα, αλλά θα αναφερθώ στα συναισθήματα που εισέπραξα από διοργανωτές, τους πολίτες Καρπενησίου αλλά κι την τοπική αυτοδιοίκηση.
Μια γλυκιά συγκίνηση για την επιτυχία της επικοινωνιας, την άμεση ανταπόκριση. Μοτοσυκλετιστές όλων των ηλικιών από όλη της Ελλάδα βρέθηκαν για ακόμα μια φορά και με το χαμόγελο στο στόμα είχαν όλοι κάτι να πούνε.
Αγκαλιές, χαμόγελα, συζητήσεις και νέες γνωριμίες μας κάνανε να νιώσουμε όλοι μια μεγάλη και δυνατή οικογένεια που ενωμένοι γράφουμε ιστορία και δίνουμε-μοιραζόμαστε την θετική μας ενεργεία με συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.
Το Αντάμωμα έδωσε το στίγμα του πρώτη φορά το 2017 στα Καλάβρυτα, το 2018 οι μοτοσυκλετιστές έδειξαν ότι ακούνε στα υγιή καλέσματα με στόχο και κοινωνική προσφορά και ξέρουν να ταξιδεύουν το σώμα τους αλλά και την ψυχή τους.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο δήμο Καρπενησίου που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε και υποστήριξε τεχνικά και οικονομικά το Αντάμωμα!!!
ΜΠΡΆΒΟ στην περιφέρεια κεντρικής Ελλάδας που πίστεψε και ενίσχυσε οικονομικά την εκδήλωση, στην αστυνομία Καρπενησίου που επιμελήθηκε άψογα την κυκλοφορία και την φιλική επικοινωνία με όλους του μοτοσυκλετιστές, τις τοπικές επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν άριστα και δεν καπηλεύτηκαν την ομαδική παρουσια του κόσμου, την τοπική αγωνιστική λέσχη αυτοκινήτου που βοήθησε ενεργά στις δυο καλλιτεχνικές βραδιές αλλά και στο στήσιμο της πλατείας την Κυριακή για την ανάγκες της επίδειξης trial από τον Λευτέρη Πίππο και οπωσδήποτε στους υποστηρικτές της εκδηλώσης που ήταν οι HONDA Σαρακάκης ΑΕΒΕ, ΜΑΚΑΝ TOURATECH-KLIM και EXTRA PRODUCT TASOULIS.
Το μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και τα συγχαρητήρια στις 17 διοργανώτριες λέσχες που ανοίγουν το δρόμο για ένα νέο θεσμό που πολύ σύντομα θα αποτελεί μονόδρομο στο πνεύμα του οργανωμένου μοτοσυκλετισμού τιμώντας ουσιαστικά και ενεργά την ιστορία και το έργο των λεσχών.
-Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ)
-Ελληνική Λέσχη Ιαπωνικής Κλασσικής Μοτοσυκλέτας
-Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW
-Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.)
-Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.)
-Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕ.Μ.Σ.)
-Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου
-Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.)
-Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.)
-Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.)
-Africa Twin Club Hellas
-Desmo Owners Club (Ducati)
-Friends and Riders club
-KTM Hellas Club
-TDΜ Hellas,
-Varadero Club Hellas
-V-Strom Hellas Club
Το Αντάμωμα ήρθε για να μείνει, να ενώσει να βοηθήσει, να το αγαπήσουμε και να γράψει ιστορία.
Όλοι μαζί μπορούμε!!!