Υπαίθριο «σφαγείο» κλεμμένων μοτοσυκλετών.

αθώς έκανα το απογευματινό μου τρέξιμο στη πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου με την άκρη του αριστερού μου ματιού εντόπισα μέσα στη φυλλωσιές κάτι που ξεχώριζε από το φυσικό περιβάλλον, ένα ρεζερβουάρ από TDM-850 χρώματος κυπαρίσσι. Αμέσως κατευθύνθηκα μέσα στο δασύλλιο και έκθαμβος βρέθηκα μπροστά σε ένα σφαγείο κλεμμένων μοτοσυκλετών. Έξι σκελετοί από, XT-600, ΧΤ TENERE, TRANSALP-600, TRANSALP-650 και TDM-850.img_2593
img_2587

Το έγκλημα σίγουρα είναι πολύ πρόσφατο αφού τα εναπομείναντα ανταλλακτικά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, δεν υπήρχαν σοβαρές σκουριές στα μέταλλα και τα πλαστικά δεν ήταν πολυμερισμένα.
img_2577

Μοτοσυκλέτες που σίγουρα οι ιδιοκτήτες τους δεν φυσάνε το χρήμα, ίσως άνεργοι άνθρωποι ή στην καλύτερη μεροκαματιάριδες που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να της έχουν σε κάποιο πάρκινκ.
Οι άθλιοι ληστοσυμμορίτες γιατί περί συμμορίας πρόκειται σίγουρα ξετινάζουν περιουσίες φτωχών ανθρώπων χωρίς έλεος και στη σκιά του άσυλο κάνουν ανενόχλητοι την δουλειά τους.
Το περιστατικό συνέβη απόψε 05/01/17 και έγινε αμέσως καταγγελία στην ασφάλεια Ζωγράφου όπου η υπηρεσία κοινητοποιήθηκε άμεσα.
Μεγάλη προσοχή στις μοτοσυκλέτες σας ακόμα και αν αυτές δεν είναι καινούργια μοντέλα, τα κλεφτρόνια δεν έχουν έλεος και χτυπάνε απλά όπου τους παίρνει.
Ελπίζω να πιαστούν γιατί είμαι σίγουρος ότι πρόκειται περί σπείρας.